financiële instrument

Vandaag ga ik u uitleggen wat is Ichimoku Kinko Hyo en hoe deze te verhandelen. Bovendien zal ik je laten zien hoe ik handel een combinatie van Ichimoku Kinko Hyo met volume www.optiesonline.com spreadanalyse zoals ik al zei in mijn vorige artikelen. Ichimoku is een indicator en er is in elk platform. Dus, zoek het op in de lijst van de indicator en zet het op de grafiek. Allereerst, een kijkje nemen in de eerste screenshot over hoe deze indicator eruit.

 

Dit diagram is van EURUSD valutapaar en ik gebruik alleen de Ichimoku en het Better Volume Indicator. Ik ben werkzaam in een 5 min grafiek. Het eerste wat je zult merken is uiteraard de cloud. Dit is Kumo. De bovenste lijn van Kumo is Senkou overspanning A en de andere de HET HIER vond ik !!! Senkou overspanning B. De blauwe lijn die er uitzien als een voortschrijdend gemiddelde is het Kijun en de rode het tankan. Last, de groene is de chinkou. Dus, de hele zaak is de “Ichimoku Kinko Hyo”. Misschien bent u op dit moment in de war, maar ik ga uitleggen hoe deze ingewikkelde optiesonline zaak is een zeer krachtig instrument voor de technische analyse.

Er zijn veel theorieën en handelssystemen rond deze indicator en ik zal je de basis vertellen en hoe ik dit met volume en prijs actie. Allereerst moet u weten dat Ichimoku beter werkt in trending http://www.optiesonline.com/anyoption/ markten en als je in staat om een trend van het begin van de financiële producten, zoals Spread Bets te vangen zijn, Spot Forex je goed geld te verdienen. U kunt het ook gebruiken in binaire opties, maar ik adviseer langer aflopende.

  • Kumo break

Als de prijs boven de Kumo is er een bullish activiteit in de markt en een up-trend. Als de prijs > Naar het artikel lager is dan de Kumo is er een dalende activiteit in de markt en een neerwaartse trend. Sommige handelaren wachten op een break Kumo’s. Misschien is het begin van een nieuwe trend. Kijk eens.

 

 

In de eerste blue box brak de prijs die de Kumo en we hebben een up-trend. In de tweede blauwe vak brak de prijs die de klik hier Kumo (Senkou B) en we hebben een mini- beneden trend.

  • Tenkan – Kijun Crossovers

Een andere theorie voor de Ichimoku gaat over de Tenkan- Kijun Crossovers. Wanneer de Tankan (het rood) is boven de Kijun (de blauwe) hebben we een bullish markt. Anderzijds wanneer Kijun boven Tenkan er een dalende markt. Dus, met een cross-over van deze twee kunnen we lange of korte signalen te nemen.

 

In deze schermafdruk kunt u een crossover zien en nadat het de Kijun boven dus we hebben een kort signaal.

  • Support & Resistance

Sommige handelaren gebruiken Ichimoku te steunen en weerstanden te identificeren. Veel van hen gebruiken de chinkou als een S & R. Let op de bovenstaande grafiek, enkele minuten voor het blauwe vak. De prijs is naar beneden en de chinkou (de groene) fungeert als een ondersteuning. Andere handelaren, gebruik maken van de Kumo lijnen (Senkou A en B) als S & R in het bijzonder wanneer de prijs niet aan de Kumo breken de eerste keer en het zorgt voor een S & R in de Kumo.

Ik ben rond in het forum dus vragen hit me up there!